Κατασκευή Προκάτ Με Συμβατικό Μπετοσοβά

Κατασκευή Προκάτ Με Συμβατικό Μπετοσοβά

 

Κατασκευη Προκατ Με Συμβατικο Μπετοσοβα

 

Ξύλινος Σκελετός

Το δομικό υλικό με την άριστη μηχανική ιδιότητα και αντοχή στο χρόνο προσφέρει ασυναγώνιστη θερμομόνωση και αντισεισμικότητα είναι οικολογικό μη τοξικό και καλύπτοντας τα πρότυπα DIN 4074 και DIN 1052 ενδείκνυται σε ολόκληρο το πλανήτη μας και για όλα τα κλίματα.

Μεμβράνη Στεγανοποίησης

Ειδική μεμβράνη  με μεγάλη αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ικανοποιεί τα πρότυπα ΕΝ1110 και ΕΝ12310 . Προσφέρει άριστη υγρομόνωση και εξασφαλίζει απόλυτη την στεγανότητα της κατασκευής.

Πλάκες Heraklith

Πυραντοχή μονωτική πλάκα από τσιμέντο και ίνες ξυλείας που προσφέρει ηχοαπορρόφηση ,θερμομόνωση, ηχομόνωση, άριστη πρόσφυση στον μπετοσοβά, δεν επηρεάζεται από την υγρασία, χωρίς χημικά, και με εξαιρετική αντίδραση στην φωτιά λόγω ορυκτοποίησης του με το τσιμέντο .

Διογκωμένη Πολυστερίνη (EPS)

Άκαμπτο θερμομονωτικό υλικό που προσφέρει άριστη θερμομόνωση και άριστη ηχομόνωση καλύπτει το πρότυπο DIN 18164 και δεν επηρεάζεται από την υγρασία. Είναι ασφαλές για το περιβάλλον και τον άνθρωπο δεν είναι τοξικό καθώς παράγεται από πολυστυρόλιο και διαρκεί απεριόριστα διότι δεν αποσυντίθεται.

Ξύλινη Θωράκιση  O.S.B.

Σύνθετη άκαμπτη ξύλινη πλάκα από μικρά κομμάτια ξύλου ενωμένα με ειδικές συνθετικές ακρυλικές κόλλες ρητίνης , είναι ανθυγρό, φιλικό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και καλύπτει τα πρότυπα CSA 0437 και CSA 0325.Προσφερει καλύτερη στιβαρότητα στην κατασκευή, έχει εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και παράλληλα προστατεύει και ενισχύει απόλυτα την τοιχοποιία και την επένδυση της γυψοσανίδας.

Γυψοσανίδα

Δομικό υλικό σε ορθογώνιο σχήμα από πυρήνα γύψου πολύ ελαστικό και αντισεισμικό με άριστες ηχομονωτικές ιδιότητες καλύπτει τα πρότυπα DIN 18180.Συγχρονο υλικό ενδεδειγμένο για δόμηση εσωτερικού χώρου αυξάνει την θερμομόνωση της κατασκευής και συντελεί στην άριστη αισθητική της τελικής επιφάνειας

Πετροβάμβακας

Διαφέροντας από άλλα είδη μονωτικών υλικών, ο πετροβάμβακας είναι το μόνο μονωτικό υλικό που ταυτόχρονα προσφέρει θερμομόνωση, ηχομόνωση και πυροπροστασία στα κτίρια. Ο πετροβάμβακας αποτελείται από ίνες οξειδίου πυριτίου – αλουμινίου είναι ανακυκλώσιμο υλικό, φιλικό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και έχει εξαιρετικές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Είναι άκαυστος και παράγεται με τήξη πετρωμάτων στους 1550-1600 °C. Εχει συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (λ) μεταξύ 0,03 και 0,04 W/mK σε θερμοκρασία περιβάλλοντος καθώς επίσης και εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες. Είναι άκαυστος και μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασία μέχρι 1000 °C.

Υαλόπλεγμα

Διχτυωτό πλέγμα οπλισμού του συμβατικού μπετοσοβά από ίνες γυαλιού.  Έχει υψηλές μηχανικές ιδιότητες προσδίδει αντοχή σε εφελκυσμό και στις κρούσεις και είναι φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Επίχρισμα Συμβατικού Μπετοσοβά

Συμβατικός μπετοσοβάς στην εξωτερική επιφάνεια της τοιχοποιίας τριών στρώσεων. Αστάρωμα αρχικά, λάσπωμα με οδηγούς με προσθήκη του υαλοπλέγματος και ειδικής ρητίνης για αύξηση της πρόσφυσης, της ελαστικότητας και της στεγανότητας του μπετοσοβά. Τελικό στάδιο μαρμάρου της αρεσκείας του πελάτη (πεταχτό η τριφτό).

Δείτε Επίσης:

– Κατασκευή Προκάτ από Μπετόν

– Κατασκευη Προκατ Με Συστημα Θερμοπροσοψης

– Κατασκευή Ενεργειακής Τροχοβίλας Με Συμβατικό Μπετοσοβά

– Κατασκευή Ενεργειακής Τροχοβίλας Με Ακρυλικό Θερμοσοβά