Τιμές Προκατασκευασμένων Σπιτιών

Τιμές Προκατασκευασμένων Σπιτιών και Τροχοβιλών

 

Η τιμή πώλησης μίας προκατασκευασμένης οικίας καθορίζεται από τα παρακάτωΙσόγειο Προκάτ Σπίτι

Α) Αρχιτεκτονικό σχέδιο της οικίας

Β) Τύπος κατασκευής

Γ) Εξοπλισμός της οικίας (επιλογή κουφωμάτων-ντουλαπιών-δαπέδων κτλ)

Δ) Στάδιο παράδοσης

Στην εταιρεία μας υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει ο αγοραστής σε ποιό στάδιο της κατασκευής θέλει να παραλάβει την οικία.

–  Ημιτελές Στάδιο Παράδοσης

Στο ημιτελές στάδιο ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει να αφαιρεθούν εργασίες που μπορεί να τις ολοκληρώσει μόνος του ώστε να έχει πολύ σημαντική μείωση του κόστους κατασκευής.
Επίσης με αυτόν τον τρόπο ο αγοραστής έχει την δυνατότητα να αποφασίσει ο ίδιος για το ποτέ θα αποπερατώσει σταδιακά ή ολοκληρωτικά την οικία, με το κόστος που επιθυμεί και με τον εξοπλισμό της αρεσκείας του.

Επιπλέον η εταιρία μας στο πλαίσιο της φιλικής σχέσης και σεβασμού προς τους πελάτες μας μπορεί χωρίς καμιά επιπλέον δαπάνη να σας υποδείξει και να σας καθοδηγήσει αν χρειαστεί για τον ιδανικότερο και οικονομικότερο τρόπο ολοκλήρωσης των εναπομεινάντων εργασιών.

Επίσης μια ακόμη πολύ σημαντική βοήθεια που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα να σας συστήσουμε απευθείας σε προμηθευτές μας για να προμηθευτείτε σε τιμές υπερχονδρικής τα υλικά της αρεσκείας σας που χρειάζονται (π.χ. πλακάκια-ντουλάπια κουζίνας-ντουλάπες υπνοδωματίων) για την ολοκλήρωση των εργασιών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην επιλογή του σταδίου της ημιτελούς παράδοσης, και ειδικά σε περιπτώσεις όπου το οικόπεδο του αγοραστή βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση, το συνολικό οικονομικό όφελος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών από τον αγοραστή μπορεί να ξεπεράσει το 40%.

– Ολοκληρωμένο Στάδιο Παράδοσης

Στο ολοκληρωμένο στάδιο παράδοσης περιλαμβάνονται οι παρακάτω εργασίες:τιμες προκατ

Εξωτερική τοιχοποιία
Εσωτερική τοιχοποιία
Κεραμοσκεπή-σκεπαστές βεράντες
Εμφανής σκεπή ή ψευδοροφή
Επιχρίσματα
Εσωτερικές επενδύσεις οικίας
Εξωτερικά/Εσωτερικά κουφώματα
Ηλεκτρική εγκατάσταση
Δάπεδα
Χρωματισμοί
Υδραυλική εγκατάσταση
Πλακάκια μπάνιου- είδη υγιεινής
Ντουλάπια κουζίνας- ντουλάπες υπνοδωματίων