Κατασκευή Προκάτ από Μπετόν

Κατασκευή Προκάτ από Μπετόν

Κατασκευή Προκάτ από Μπετόν με Θερμοπρόσοψη

 

Φέρων Οργανισμός Προκατασκευασμένου Σπιτιου

Ο φέρων οργανισμός της κατασκευής αποτελείται από κολώνες οπλισμένου σκυροδέματος και διατομών σύμφωνα με την στατική μελέτη του σχεδίου που δημιουργούν ένα κτίσμα συμπαγές, με υψηλών προδιαγραφών θωράκιση που εξασφαλίζει αντισεισμικά το κτίριο.

 

Τοιχοοποιία Κατασκευής

Η τοιχοποιία είναι από YTONG BLOCK. Το YTONG υπερτερεί έναντι της συμβατικής τοιχοποιίας (διπλό δρομικό τούβλο και πολυστερίνη των 5cm) έχοντας τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ: Η κυψελώδη σύνθεση YTONG BLOCK προσδίδει στο υλικό πολύ καλή θερμομόνωση βάση της οδηγίας για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων (2002/91/ΕΚ) που εξέδωσε το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Με το YTONG BLOCK αποφεύγουμε τις αερογέφυρες παρέχοντας εξαιρετικούς δείκτες θερμομόνωσης επιτυγχάνοντας θωράκιση του κτίσματος από τις θερμοκρασιακές μεταβολές με συντελεστή θερμοστερότητας Κ<0,6 kcal/m2hoc.

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ: Η επιφάνεια της τοιχοποιίας από YTONG BLOCK απορροφά τον θόρυβο στα εν μέρη ανοικτά κύτταρά της, επιτυγχάνοντας μέγιστους δείκτες ηχομόνωσης.

ΒΕΛΤΙΣΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ: Το YTONG BLOCK έχει εξαιρετική αντίδραση απέναντι στην πυρκαγιά και είναι ιδανικό για προστασία από τη φωτιά διότι είναι εντελώς άφλεκτο.

ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΛΑΦΡΥ ΔΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: Χρησιμοποιώντας το YTONG BLOCK προσθέτουμε μικρά φορτία στην κατασκευή με αποτέλεσμα να έχει ομοιογενή συμπεριφορά στο συμβάν μιας σεισμικής δόνησης. Μία τοιχοποιία 20cm YTONG BLOCK έχει βάρος 120kg/m2 ενώ η αντίστοιχη συμβατική έχει βάρος 360kg/m2.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Το YTONG BLOCK είναι φιλικό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον με σύστημα διασφάλισης περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14:001.

 

Ο συνδυασμός με την θερμοπρόσοψη προσφέρει τα εξής στην κατασκευή:

1. Την εξάλειψη των θερμογεφυρών (σημεία όπου διακόπτεται το θερμομονωτικό υλικό) στα σημεία επαφής των δοκών και υποστυλωμάτων με την τοιχοποιία.

2. Εξασφαλίζει την μείωση κατανάλωσης ενέργειας χειμώνα – καλοκαίρι κατά 45-60%.

3. Αναβαθμίζει την θερμική άνεση του χώρου και ταυτόχρονα την ποιότητα της ζωής των κατοίκων.

4. Διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία των εσωτερικών χώρων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά το σβήσιμο των συστημάτων θέρμανσης και δροσισμού και αυξάνει τη διαφορά θερμοκρασίας του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο.

Δείτε Επίσης:

– Κατασκευη Προκατ Με Συστημα Θερμοπροσοψης

– Κατασκευή Προκάτ Με Συμβατικό Μπετοσοβά

– Κατασκευή Ενεργειακής Τροχοβίλας Με Συμβατικό Μπετοσοβά

– Κατασκευή Ενεργειακής Τροχοβίλας Με Ακρυλικό Θερμοσοβά