Ενεργειακά Προκατασκευασμένα Σπίτια

Ενεργειακά Προκατασκευασμένα Σπίτια

 

energeiaka-prokat

Τα ενεργειακά ή αλλιώς πράσινα σπίτια μειώνουν την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας, τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και τις απαιτήσεις για μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Παρέχουν ταυτόχρονα υγιεινές συνθήκες διαβίωσης, και προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές.

Τα οφέλη των ενεργειακών σπιτιών είναι πολλά. Πιο συγκεκριμένα:

  • Η υψηλή δείκτες θερμομόνωσης και υγρομόνωσης προστατεύουν τα σπίτια από την υγρασία και τις μεταβολές θερμοκρασίας και  δίνουν στην κατασκευή απεριόριστο χρόνο ζωής μηδενίζοντας την ανάγκη συντήρησης.
  • η αντισεισμική τους κατασκευή έχει ως αποτέλεσμα να μη παρατηρείται καμία ζημιά σε περίπτωση ισχυρότατου σεισμού σε αντίθεση με τα συμβατικά.
  • ο συνδυασμός τους με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών τα κάνει ακόμα πιο φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και πιο οικονομικά για τις ενεργειακές τους απαιτήσεις.

Στην εταιρεία Καμουλάκος τηρούνται όλες οι προδιαγραφές της πράσινης δόμησης και παραδίδουμε προκάτ σπίτια και τροχοβίλες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση.

Με πρακτικές που προσφέρουν άριστους δείκτες θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και υγρομόνωσης τα προκάτ σπίτια της εταιρείας Καμουλάκος κατατάσσονται ενεργειακά έως και τη κλάση Α+.

Δείτε Επίσης:

Βιοκλιματικά Προκατασκευασμένα Σπίτια

Οικιακά Φωτοβολταϊκά