Γιατί Τροχοβίλα από την “Καμουλάκος-Προκάτ”;

19 Ιουλίου, 2014

Οι πρώτες τροχοβίλες κατασκευάστηκαν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα στις ΗΠΑ και έτσι το μοντέλο κατασκευής τροχοβιλών που επικράτησε ήταν το Αμερικάνικο το οποίο όμως δεν ανταποκρίνεται στις ευρωπαϊκές και ακόμα περισσότερο στις ελληνικές κλιματολογικές συνθήκες. Η εταιρεία μας “Καμουλάκος-Προκάτ” είναι σήμερα από τις ελάχιστες εταιρείες προκατασκευών στην Ελλάδα που κατασκευάζει Ενεργειακές Τροχοβίλες ειδικά φτιαγμένες για να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας. Το μεγαλύτερο μέλημα μας κατά την κατασκευή μίας τροχοβίλας είναι η ενεργειακή απόδοση και συγκεκριμένα η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι. Στις παρακάτω σελίδες μπορείτε να δείτε τις προδιαγραφές για την δόμηση των τροχοβιλών μας και συγκεκριμένα:

Κατασκευή Ενεργειακής Τροχοβίλας Με Ακρυλικό Θερμοσοβά
– Κατασκευή Ενεργειακής Τροχοβίλας Με Συμβατικό Μπετοσοβά

 

Τροχοβίλα 60τ.μ.

 

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε, ότι τα τελευταία χρόνια ,γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένο η εγκατάσταση τροχοβίλας να συνδυάζεται και με εγκατάσταση φωτοβολταικών στο οικόπεδο, ώστε να εξασφαλίζεται η ενεργειακή αυτονομία της κατοικίας. Η Καμουλάκος Προκάτ συνεργάζεται με πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των φωτοβολταϊκών, που με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τη συνεχή μελέτη τους επί των Τεχνολογικών εξελίξεων, μπορούν να σας συμβουλέψουν πώς να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος.

Επιπλέον η εταιρεία μας έχει το χαρακτηριστικό ότι όλες οι τροχοβίλες κατασκευάζονται από εμάς, με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας , στις ιδιόκτητες εργοστασιακές μας εγκαταστάσεις. Αυτό δίνει σε εμάς τη δυνατότητα, να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της κατασκευής και να μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και με ακρίβεια σε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα επιθυμείτε να έχει το σπίτι σας, και σε εσάς τη σιγουριά ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό το οποίο επιθυμείτε και έχετε παραγγείλει. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ακριβώς επειδή δεν είμαστε “έμποροι τροχοβιλών” αλλά κατασκευαστές έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις τροχοβίλες μας έως και 40% φθηνότερα από τις τρέχουσες τιμές της αγοράς.

Tags:
Related Posts