Κατασκευή Ενεργειακής Τροχοβίλας Με Ακρυλικό Θερμοσοβά

Κατασκευή Ενεργειακής Τροχοβίλας Με Ακρυλικό Θερμοσοβά

 

Τοιχοποιία με Ακρυλικό ΘερμοσοβάΞύλινος Σκελετός

Το δομικό υλικό με την άριστη μηχανική ιδιότητα και αντοχή στο χρόνο προσφέρει ασυναγώνιστη θερμομόνωση και αντισεισμικότητα στις τροχοβίλες μας, είναι οικολογικό μη τοξικό και καλύπτοντας τα πρότυπα DIN 4074 και DIN 1052 ενδείκνυται σε ολόκληρο το πλανήτη μας και για όλα τα κλίματα.

Πετροβάμβακας

Διαφέροντας από άλλα είδη μονωτικών υλικών, ο πετροβάμβακας είναι το μόνο μονωτικό υλικό που ταυτόχρονα προσφέρει θερμομόνωση, ηχομόνωση και πυροπροστασία στα κτίρια. Ο πετροβάμβακας αποτελείται από ίνες οξειδίου πυριτίου – αλουμινίου είναι ανακυκλώσιμο υλικό, φιλικό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και έχει εξαιρετικές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Είναι άκαυστος και παράγεται με τήξη πετρωμάτων στους 1550-1600 °C. Εχει συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (λ) μεταξύ 0,03 και 0,04 W/mK σε θερμοκρασία περιβάλλοντος καθώς επίσης και εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες. Είναι άκαυστος και μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασία μέχρι 1000 °C.

Κόντρα Πλακέ Θαλάσσης

Το κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι παγκοσμίως ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο προϊόν στη κατασκευή σκαφών, λόγω των μεγάλων αντοχών του στη υγρασία αλλά και στην οικοδομή λόγω των εξαιρετικών μονωτικών και μηχανικών ιδιοτήτων του σε κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Το κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι πλήρως αδιάβροχο διότι κατασκευάζεται από λεπτά φύλλα ξύλου τα οποία συγκολλούνται μαζί, με αντίθετη φορά για περισσότερη αντοχή. Τα κόντρα πλακέ διακρίνονται σε εσωτερικών  και εξωτερικών χρήσεων. Η διαφοροποίηση αυτή έχει να κάνει με τις κόλλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους. Τα κόντρα πλακέ εξωτερικών χρήσεων έχουν συνήθως το χαρακτηριστικό γνώρισμα W.B.P. (weather and boil proof) που δηλώνει ότι οι κόλλες που έχουν χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή του είναι αδιάβροχες.

Ακρυλικό Υδροαπωθητικό Αστάρι

Το  ακρυλικό αστάρι έχει υψηλή πρόσφυση και ισχυρή διεισδυτικότητα. Διεισδύει στους πόρους του υποστρώματος και το αδιαβροχοποιεί πλήρως ενώ παράλληλα επιτρέπει την διαπνοή του. Είναι η κατάλληλη προεργασία για το επίχρισμα του ακρυλικού θερμοσοβά.

Ακρυλικός Θερμοσοβάς

Ανθυγρός ακρυλικός θερμοσοβάς με πολύ μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, σε χαμηλές και ψηλές θερμοκρασίες και με εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες. Ενδείκνυται για κατασκευές κοντά στην θάλασσα και χαρακτηρίζεται από την ισχυρή του συγκόλληση , την αντοχή του στις υπεριώδεις ακτινοβολίες προσφέρει πλήρη υδαταπωθητικότητα στην κατασκευή. Είναι φιλικός στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και ανθεκτικός στα αλκάλια. Καταργεί την ανάγκη βαφής των όψεων της κατασκευής.

Δείτε Επίσης:

– Κατασκευή Προκάτ από Μπετόν

– Κατασκευη Προκατ Με Συστημα Θερμοπροσοψης

– Κατασκευή Προκάτ Με Συμβατικό Μπετοσοβά

– Κατασκευή Ενεργειακής Τροχοβίλας Με Συμβατικό Μπετοσοβά