Κατασκευη Προκατ Με Συστημα Θερμοπροσοψης

Κατασκευή Προκάτ Με Σύστημα Θερμοπρόσοψης

Κατασκευη Προκατ Με Συστημα Θερμοπροσοψης

 

Ξύλινος Σκελετός

Το δομικό υλικό με την άριστη μηχανική ιδιότητα και αντοχή στο χρόνο προσφέρει ασυναγώνιστη θερμομόνωση και αντισεισμικότητα είναι οικολογικό μη τοξικό και καλύπτοντας τα πρότυπα DIN 4074 και DIN 1052 ενδείκνυται σε ολόκληρο το πλανήτη μας και για όλα τα κλίματα.

Διογκωμένη Πολυστερίνη(EPS)

Άκαμπτο θερμομονωτικό υλικό που προσφέρει άριστη θερμομόνωση και άριστη ηχομόνωση καλύπτει το πρότυπο DIN 18164 και δεν επηρεάζεται από την υγρασία. Είναι ασφαλές για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, δεν είναι τοξικό καθώς παράγεται από πολυστυρόλιο και διαρκεί απεριόριστα διότι δεν αποσυντίθεται.

Ξύλινη Προστασία O.S.B.

Σύνθετη άκαμπτη ξύλινη πλάκα από μικρά κομμάτια ξύλου ενωμένα με ειδικές συνθετικές ακρυλικές κόλλες ρητίνης , είναι ανθυγρό, φιλικό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και καλύπτει τα πρότυπα CSA 0437 και CSA 0325.Προσφερει καλύτερη στιβαρότητα στην κατασκευή, έχει εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και παράλληλα προστατεύει και ενισχύει απόλυτα την επένδυση της γυψοσανίδας.

Πετροβάμβακας

Διαφέροντας από άλλα είδη μονωτικών υλικών, ο πετροβάμβακας είναι το μόνο μονωτικό υλικό που ταυτόχρονα προσφέρει θερμομόνωση, ηχομόνωση και πυροπροστασία στα κτίρια. Ο πετροβάμβακας αποτελείται από ίνες οξειδίου πυριτίου – αλουμινίου είναι ανακυκλώσιμο υλικό, φιλικό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και έχει εξαιρετικές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Είναι άκαυστος και παράγεται με τήξη πετρωμάτων στους 1550-1600 °C. Έχει συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (λ) μεταξύ 0,03 και 0,04 W/mK σε θερμοκρασία περιβάλλοντος καθώς επίσης και εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες. Είναι άκαυστος και μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασία μέχρι 1000 °C.

Γυψοσανίδα

Δομικό υλικό σε ορθογώνιο σχήμα από πυρήνα γύψου πολύ ελαστικό και αντισεισμικό με άριστες ηχομονωτικές ιδιότητες καλύπτει τα πρότυπα DIN 18180. Σύγχρονο υλικό ενδεδειγμένο για δόμηση εσωτερικού χώρου αυξάνει την θερμομόνωση της κατασκευής και συντελεί στην άριστη αισθητική της τελικής επιφάνειας.

Υαλόπλεγμα

Αντιαλκαλικό πλέγμα οπλισμού της βασικής στρώσης του συστήματος θερμομόνωσης από υαλοΐνες.  Έχει υψηλή αντοχή στον εφελκυσμό και είναι φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Εναρμονίζεται και ανταποκρίνεται στην ευρωπαϊκή οδηγία ΕTAG 004.

Ακρυλικός Σοβάς

Ανθυγρός ακρυλικός θερμοσοβάς με πολύ μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, σε χαμηλές και ψηλές θερμοκρασίες και με εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες. Ενδείκνυται για κατασκευές κοντά στην θάλασσα και χαρακτηρίζεται από την ισχυρή του συγκόλληση και την αντοχή του στις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Προσφέρει πλήρη υδαταπωθητικότητα στην κατασκευή. Είναι φιλικός στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και ανθεκτικός στα αλκάλια. Καταργεί την ανάγκη βαφής των όψεων της κατασκευής.

 

Ο συνδυασμός με την θερμοπρόσοψη προσφέρει τα εξής στην κατασκευή: 

1. Την εξάλειψη των θερμογεφυρών (σημεία όπου διακόπτεται το θερμομονωτικό υλικό) στα σημεία επαφής των δοκών και υποστυλωμάτων με την τοιχοποιία.

2. Εξασφαλίζει την μείωση κατανάλωσης ενέργειας χειμώνα – καλοκαίρι κατά 45-60%.

3. Αναβαθμίζει την θερμική άνεση του χώρου και ταυτόχρονα την ποιότητα της ζωής των κατοίκων.

4. Διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία των εσωτερικών χώρων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά το σβήσιμο των συστημάτων θέρμανσης και δροσισμού και αυξάνει τη διαφορά θερμοκρασίας του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο.

Δείτε Επίσης:

– Κατασκευή Προκάτ από Μπετόν

– Κατασκευή Προκάτ Με Συμβατικό Μπετοσοβά

– Κατασκευή Ενεργειακής Τροχοβίλας Με Συμβατικό Μπετοσοβά

– Κατασκευή Ενεργειακής Τροχοβίλας Με Ακρυλικό Θερμοσοβά