Οικιακά Φωτοβολταϊκά

Οικιακά Φωτοβολταϊκά σε Προκάτ Κατασκευές

 

LightbulbΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι μιλούν για τα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και για τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη που απορρέουν από την εγκατάσταση τους. Τα φωτοβολταϊκά  συστήματα έχουν πολλά τεχνικά πλεονεκτήματα που τα καθιστούν την καλύτερη εναλλακτική επιλογή για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

  • Το καύσιμο των φωτοβολταϊκών , το φως του ήλιου , είναι πρακτικά άπειρο , δωρεάν, και ιδιαίτερα στη χώρα μας εύκολα προσβάσιμο. Στην πραγματικότητα , η γη λαμβάνει αρκετή ενέργεια από τον ήλιο σε μία ώρα για να εκπληρώσει την παγκόσμια ζήτηση ενέργειας για ένα χρόνο!
  • Τα φωτοβολταϊκά πάνελ είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και απαιτούν χαμηλή συντήρηση ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες και έχουν ένα εξαιρετικό ιστορικό ασφάλειας.
  • Τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι πολύ ευέλικτα και αυτόνομα , και μπορούν να παράγουν φορτία οποιουδήποτε μεγέθους. Όπως βατ για μικρές ηλεκτρονικές συσκευές και κιλοβάτ για ολόκληρα νοικοκυριά.
  • Σύμφωνα με το Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις και ιδίως σε δώματα και στέγες κτιρίων που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου 2009 μπορείτε να εξασφαλίσετε εγγυημένο αφορολόγητο σταθερό εισόδημα για 25 χρόνια πουλώντας την παραγόμενη ενέργεια απευθείας στη ΔΕΗ.
  • Έχουν πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εγκατάστασης και το κόστος καλύπτεται εξολοκλήρου από την τράπεζα με προσκόμιση της σύμβασης με τη ΔΕΗ και δυνατότητα αποπληρωμής απευθείας από τα κέρδη.

Τα φωτοβολταϊκά είναι μια πράσινη τεχνολογία και έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο των αερίων του θερμοκηπίου και την υπερθέρμανση του πλανήτη Έτσι τα φωτοβολταϊκά είναι μια πρακτική λύση για την ενεργειακή και οικονομική κρίση.

Η Καμουλάκος Προκάτ συνεργάζεται με πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των φωτοβολταϊκών που με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τη συνεχή μελέτη τους επί των Τεχνολογικών εξελίξεων μπορούν να σας συμβουλέψουν πώς να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος.

Δείτε Επίσης:

Ενεργειακά Προκατασκευασμένα Σπίτια

Βιοκλιματικά Προκατασκευασμένα Σπίτια