Η Εταιρεία

Η Εταιρεία | Καμουλάκος – Προκατασκευασμένα Σπίτια

 

Η εταιρεία Καμουλάκος δραστηριοποιείται με συνέπεια στο χώρο των Προκατασκευασμένων Σπιτιών από το 1965 . Έχοντας υποθήκη τα 55 και πλέον χρόνια λειτουργίας της και τα 6500 σπίτια που έχει εγκαταστήσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συνεχίζει να σας προσφέρει υψηλής αισθητικής, αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και σύγχρονων υλικών κατασκευές.

Με φιλοσοφία της την διαρκή εξέλιξη, την καινοτομία και την αξιοπιστία, κατασκευάζει χωρίς κανένα αρχιτεκτονικό ή σχεδιαστικό περιορισμό, σπίτια, γραφεία, αίθουσες σχολείων, bungalows, προσθήκες σε υπάρχουσες κατασκευές κτλ.

Ακούμε τις ανάγκες σας και σας παρέχουμε εγκεκριμένες αντισεισμικές κατασκευές με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, χρησιμοποιώντας πάντα άριστης ποιότητας υλικά με εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες ώστε να εξασφαλίσουμε για εσάς άψογες συνθήκες διαβίωσης.

Καμουλακος Βασίλειος

Ο από το 1965 ιδρυτής της εταιρείας μας Βασίλειος Καμουλάκος το 1974

Στην ιστοσελιδα μας μπορειτε να δειτε δειγματα  προκάτ σπιτιών και ενεργειακών τροχοβιλών που διαθέτουμε.

Επισης μπορειτε να χρησιμοποιησετε την εικονική περιήγηση για να δειτε τους εσωτερικούς χώρους

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας στην ιδιόκτητη έκθεσή μας 4000 τμ., με πολλά έτοιμα εκθεσιακά σπίτια ώστε να γνωρίσετε από κοντά τις κατασκευές μας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σπίτι των ονείρων σας στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς.