Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα σχόλια των πελατών μας μετά την παράδοση της προκατασκευασμένης οικίας τους.

Βάζω πέντε αστέρια γιατί δεν υπάρχουν παραπάνω να βάλω
Δεν έχω λόγια από επαγγελματισμό από ποιότητα κατασκευής από εξυπηρέτηση από τιμιότητα από τιμες τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο και τους υπαλλήλους του ευγενικότατοι καλοσυνάτοι αψεγάδιαστοι προτείνω λοιπόν την εταιρια καμουλακος με κλειστά μάτια ένας και μοναδικός

Maria Antoniou (Κριτική στο Google)

Ο κ. Δημήτρης Καμουλάκος, είναι σωστός επαγγελματίας και πολύ ευγενικός άνθρωπος που σου αποπνέει εμπιστοσύνη. Ήταν δίπλα μας με την εμπειρία του από την αρχή στο σχεδιασμό του σπιτιού μέχρι την τελική παράδοση. Ότι χρειαστήκαμε ήταν πάντα πρόθυμος να το συζητήσουμε και βρούμε την κατάλληλη δυνατή λύση ώστε γίνει η κατασκευή του σπιτιού. Δεν αισθανθήκαμε ποτέ σαν να ήμασταν βάρος στα ραντεβού μας. Το σπίτι παραδόθηκε εντός του χρονοδιαγράμματος και όλα έγιναν όπως τα είχαμε συμφωνήσει. Είμαστε ευχαριστημένοι που επιλέξαμε τα προκάτ Καμουλάκος μετά το τελικό αποτέλεσμα.

Emmanouil Milaios (Κριτική στο Google)

Άριστος επαγγελματίας και πάνω απ’ολα υπέροχος άνθρωπος! Με υπομονή, κατανόηση, ειλικρίνεια και πάντα πρόθυμος να μας εξυπηρετήσεις, να ικανοποιήσεις κάθε μας επιθυμία και να μας προσφέρεις το καλύτερο! Χάρη σε εσένα, το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα!
Σε ευχαριστούμε πολύ!!!

Σταύρος Μήλιος – Ελίνα Αλικιώτη
Παραλία Βαρνάβα

Προκάτ Σπίτι στην παραλία Βαρνάβα

“Αποφασίσαμε με την γυναίκα μου να αγοράσουμε ένα προκατασκευασμένο σπίτι από την εταιρία Καμουλάκος. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση αυτή , αλλά αποδείχτηκε σωστή.

Το σπίτι είναι πραγματικά πολύ καλό , κατασκευάστηκε σε ένα μήνα (το πήραμε ημιτελές) και είναι πολύ όμορφο , με εξαιρετική ενεργειακή  κάλυψη .

Όσοι το είδαν , ακόμα και εργάτες ,  που δούλεψαν για να το ολοκληρώσουν έμειναν εντυπωσιασμένοι και από την ποιότητα αλλά και από την τιμή .

Η συνεργασία με τον κύριο Καμουλάκο πολύ καλή και μας βοήθησε σε ότι χρειαστήκαμε .

Νοιώθουμε ότι η επιλογή μας ήταν σωστή και για αυτό ξεκινάμε να κάνουμε σχέδια και για ένα μικρό σπίτι στο χωριό .

Μακάρι  να πάνε όλα καλά  και σύντομα να ξανά συνεργαστούμε τον κύριο Καμουλάκο .

Ευχαριστούμε πολύ κύριε Δημήτρη”

Ζαμπέλης  Βασιλειος  και Τζίμα Βασιλική


Tο προκάτ που μου έφτιαξε ο Δημήτρης στην Κεφαλονιά είναι ένα αριστούργημα.

Έρχονται από πολλά μέρη να το δουν και  το θαυμάζουν.

Έγινε εξαιρετική δουλειά, καλαισθησία και λειτουργικότητα των χώρων .

Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα το Δημήτρη αναπτύξαμε φιλική σχέση και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, έκανε πράγματα επιπλέον από την υποχρέωση κατασκευής του προκάτ .

Θέλω να ευχαριστήσω τον ίδιο και το συνεργείο του για τον επαγγελματισμό τους και για το αποτέλεσμα που ήταν μεγαλύτερο των προσδοκιών μου.

Σπύρος Χαλικιάς – Puppies Villa

Σχόλια Πελατών

” On my behalf of my family, in particular my elderly parents, Labib and Sophia Rofael, I wish to extend our sincerest heartfelt thanks to Dimitris Kamoulakos for the exceptional gift of the house he built for us.
The quality, finish and value for money far exceeded our expectations. Dimitris surprised us by adding a couple of no-cost last minute upgrades: we were absolutely delighted and remain indebted to him for life as the house becomes not only a beautiful dwelling to reside in, but truly home.
As followers of Jesus we look forward to many years of hosting friends and visitors in the Spirit of our Saviour. Thank you again Dimitris for providing such a beautiful setting for us to showcase His love and Christian hospitality.
I urge those considering the ‘Kamoulakos option’ to seriously consider the many benefits the company has to offer. To that end I would welcome the opportunity to further testify to how pleased we are via email ( solomon@adazion.org) . Should you wish to discuss this matter contact me at your earliest convenience.

Solomon Rofael
Ag Ioannis
Meganisi, Lefkada

sxolia15

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

Σχόλια ΠελατώνΕνδιαφερόμασταν να φτιάξουμε ένα σπίτι στο Ν.Βοιωτίας. Σκεφτήκαμε τη λύση του ΠΡΟΚΑΤ. Ψάχνοντας στο internet και ρωτώντας γνωστούς, στραφήκαμε στον κ.Καμουλάκο. Από τις πρώτες συναντήσεις μας κέρδισε με την ευγένια και την άριστη επαγγελματική του κατάρτιση. Η συνεργασία μας ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφήνοντάς μας πλήρως ικανοποιημένους από την ποιότητα της αλλά και από το αποτέλεσμα.
Ευχόμαστε να συνεχίσετε με την ίδια συνέπεια και θα χαρούμε να συνεργαστούμε και πάλι.

Κατερίνα Τσορλίνη