Τροχοβίλες – Ενεργειακού Τύπου

Τροχοβίλες

Η εταιρία μας “Καμουλάκος – Προκάτ” είναι από τις μοναδικές στο χώρο των προκατασκευών που κατασκευάζει ενεργειακές τροχοβίλες οι οποίες παρέχουν εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες και αισθητική και δεν σχετίζονται με τις ακατάλληλες για το Ελληνικό κλίμα ‘’κλασικές’’ σιδερένιες τροχοβίλες.Οι τροχοβίλες της εταιρίας μας δεν διαφέρουν και δεν υστερούν σε τίποτα από άποψη κατασκευής, αισθητικής και μόνωσης από μια σωστή προκατασκευασμένη κατοικία ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης διαρρύθμισης και εσωτερικού σχεδιασμού και είναι κατάλληλες για μόνιμη ή εξοχική κατοικία.

Η βασική τους διαφορά είναι ότι σε σύγκριση με τις προκατασκευασμένες κατοικίες είναι 40% οικονομικότερες για τον λόγο ότι κατασκευάζονται εξολοκλήρου στις ιδιόκτητες εργοστασιακές μας εγκαταστάσεις και στην συνέχεια αφού ελεγχθούν λεπτομερώς μεταφέρονται έτοιμες στο οικόπεδο όπου σε ελάχιστο χρόνο γίνεται η εγκατάσταση τους.

Πέραν του γεγονότος ότι (όπως καταμαρτυρεί και η ονομασία τους) οι τροχοβίλες είναι ένα οίκημα που μπορεί να τοποθετηθεί και πάνω σε τροχούς το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της τροχοβίλας είναι η φορητότητα της, δηλαδή αυτό που την κάνει από ένα απλό σπίτι σε μία κινούμενη κατοικία που φυσικά μπορείς ανά πάσα στιγμή να την μεταφέρεις σε οποιοδήποτε άλλο μέρος επιθυμείς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά ενδεικτικά σχέδια τροχοβιλών. Για περισσότερα σχέδια, προτάσεις και ιδέες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σπίτι σας όπως το ονειρεύεστε.